Een aura reading biedt steun en bevestiging binnen persoonlijke processen

Een aura reading op afstand biedt een uitstekende kans om inzicht te verkrijgen in persoonlijke processen. Misschien zijn er bepaalde kwesties die spelen, waarover je graag wilt weten welke stappen je dichter bij je zielsplan brengen. Blinde vlekken, twijfels over welk pad het juiste is en oplopende emoties kunnen het lastig maken om werkelijk bij jezelf te blijven en te vertrouwen op eigen plannen. Een aura reading brengt dan orde in chaos. Er kan worden ingezoomd op wie je bent, wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Zo ontdek je welke beperkende overtuigingen mogen worden losgelaten. Wat staat er nog in de weg om de beste versie van jezelf te worden? Voorbij aan alle ideeën en verwachtingen die op je zijn gelegd. Een unieke kans om even in communicatie te komen met je eigen innerlijke weten.

Wat is een aura reading?

Voor iedereen die spiritueel is, is een aura geen geheim. Een aura is het energieveld dat in verschillende lagen om je fysieke verschijning heen beweegt. Hierin wordt informatie opgeslagen van ervaringen die je hebt opgedaan, in zowel dit leven als eerdere levensfasen die je hebt gehad. Het toont hoeveel ruimte je inneemt in het leven en wat je mogelijk hiervan nog weerhoudt. Een aura reading leest onder meer dit energieveld, maar ook de energie in de rest van je wezen. Het lichaam slaat namelijk ook informatie op en hierover kun je in communicatie gaan met je wezen, je werkelijke essentie. Alle kennis en informatie is beschikbaar en kan naar voren komen in een aura reading op afstand. Waar je als mens mogelijk even in vertwijfeling bent, weet jouw energie alles en kan aangeven wat je nodig hebt om verder te komen.

Hoe verloopt een aura reading?

Bij een reading kan op een specifiek thema worden gelezen. Ook kun je zelf vragen indienen, die vervolgens worden meegenomen in de reading. Een aura reading, op afstand, is een gerichte waarneming waarbij intuïtie wordt ingezet. Door met jouw energie te verbinden, wordt afgestemd op informatie die op wezensniveau wordt gedeeld. Het is mogelijk om de aura, de chakra’s en het lichaam te lezen, waarbij elk onderdeel een eigen verhaal onthult. Jouw persoonlijke levensverhaal wordt vertaald en in woorden op papier gezet. De reader dient hierbij als tolk, die de communicatie op gang brengt en jouw innerlijk weten aanspoort over verhaal te doen. Met de ontvangen informatie kun je vervolgens zelf verder aan de slag.

Feest van herkenning

Een aura reading op afstand stemt af op jouw eigen wezen. Je vertelt eigenlijk aan jezelf wat je wellicht even minder duidelijk kunt horen. Wanneer je in eigen gedachten rondjes draait, kan het soms lastig zijn om helder te krijgen wat ervoor je is weggelegd en welke wegen je vooruit leiden. Een aura reading vertolkt echter jouw innerlijk weten en deelt informatie die je mogelijk zelf wel al ergens wist. Daardoor wordt een aura reading vaak een feest van herkenning, met aanvullende handvatten over delen die verhuld waren in blinde vlekken. Op de website www.practiceadora.com lees je meer over wat een reading voor je kan betekenen en op welke thema’s specifiek kunnen worden gelezen. 

Picjumbo at Pexels

Vergelijkbare berichten